Check in with C

Skrevet af Luupe Store
07. January 2021

Tern kommer og går og det er nu man skal hive sin ternede pieces frem igen eller tilføje nogle nye. Tern er et af de mønstre, som har været i modebilledet lige siden det ikoniske modehus Burberry implementerede dem i deres designs, i form af scottish tartan tern tilbage i 1920’erne. 

 

I foråret så vi den fremtræde i lyse toner og i dette efterår ser man igen ternen dominerer i flere afspejlninger. Ternen er enkel og passer godt ind i den minimalistiske og rene stil, og kan nemt være det bærende element i et simpelt outfit - sammensat med nedtonede farver. Mange af de aktuelle tern bærer præg af dybe varme efterårs nuancer. 

 

I Luupe elsker vi også tern og har sørget for, at man kan finde flere forskellige bud uanset om man på udkig efter en kjole, overshirt, blazer eller buks. Det er ikke kun de ternede produkter der nuancerer men også selve ternen. Der findes utallige former for tern - alt fra Prince of Wales ternen hos Blanche til plaid ternen som ses hos Skall Studio til Graph ternen hos Designers Remix. 

 

Den forgående december måned var heller ingen undtagelse. Især i GANNI’s seneste drop dominerede mini ternen, som kommer fra gingham ternen, i en julet rød og sort sammensætning. Det er ikke første sæson GANNI bruger denne gingham tern. Denne tern har været det ultimative sommermønster i alle afskygninger og givet varme assosiationer til sommerduen eller picnic tæppet. 

 

Ternen kan på mange måder sammenlignes med farver. De kommer og går og fåes i mange afskygninger og nuancer og du kan være sikker på at de nok skal komme igen. Den lange levetid, som det ternede mønster har, gør at du på ny kan sammen sætte outfits og derfor er dine ternede items to keep forever ever. 

 

Nedenfor ses et udpluk af de ternede produkter, vi har hos Luupe og hvis du er heldig er nogle af dem nedsat. 

 

P.s den overshirt C sidder i på nedenstående billede er fra BLANCHE og er også lavet som vest, der kan findes her

 

Blanche Overshirt, Skall Studio kjoleDesigners Remix skjorte, Blanche Blazer, Ganni kjole, Skall Studio Tørklæde

 

Seneste opslag